Dyre-Healing.dk © 2007

 

Kort om Annette

Eksamineret dyrehealer uddannet fra Roots i København.

 

Som dyrehealer bruger jeg min indfølingsevne til at gå ind og mærke hvordan dyret har det fysisk, og hvilke energimæssige påvirkninger dyret er under styring af.

Ved hjælp af healing kan jeg rette op på de ubalancer der er til stede, dels ved at tilføre energi til dyret, dels ved at aktivere dyrets egen selvhelbredelses¬proces.

Dyrehealeren er altså ikke kun i stand til at behandle symptomet, men kan også finde årsagen til den pågældende ubalance. Derved kan ejeren få den rådgivning og vejledning der skal til, så eventuelle uhensigtsmæssige påvirkninger fjernes.

En dyrehealer er ikke en ren erstatning for en dyrlæge. Der kan være tilfælde, hvor det er mest hensigtsmæssigt for dyret at komme under behandling af en dyrlæge, enten ved operation eller medicinsk behandling. Her kan dyrehealeren træde ind og støtte processen og fremme helbredelsen ved at tilføre energi, således at dyret hurtigere kommer sig efter operationen, og at eventuelle bivirkninger ved den medicinske behandling mindskes eller helt fjernes. Dyrehealeren kan også her bruges til at finde årsagen til sygdommen og derved hindre, at dyret bliver sygt igen.

 


   Dyre-Healing.dk v/ Annette Petersen-Testrup • Lupinvej 31, 4040 Jyllinge • tlf.: 60 91 16 28 (bedst ml. 18:00 - 21:00) • email: kontakt@dyre-healing.dk